Slagwerkonderdelen.nl

Slagwerkonderdelen.nl is een initiatief van de ervaren drummer en Music Producer & Sound Engineer Marcel Engelbertink. Hij heeft meer dan 40 jaar ervaring, meer dan 10.000 ‘vlieguren’ en zo’n 3.000 optredens achter zijn naam staan. Daardoor kent hij als geen ander de wereld van de drummer | muzikant. Je bent bij hem in goede handen als het gaat om een deskundig en betrouwbaar persoonlijk advies. Marcel’s muzikale kinderen Jeff, Dylan en Lynn maken eveneens deel uit van Slagwerkonderdelen.nl. Jeff is Sales Manager, Dylan is Marketing Specialist en Adviseur, en Lynn is Management Assistent.

TempleBar

Countrymuziek is weer hot en eindelijk is er waardering voor de steengoede country artiesten, die Nederland in dit genre rijk is. In TempleBar komt een select gezelschap van de beste country zangeres en country zangers/ muzikanten bij elkaar, voor een muzikaal feest van formaat. De mooiste klassiekers, heerlijke ballads, maar ook spetterende up-tempo nummers wisselen elkaar af, in een veelzijdig topprogramma. Het publiek wordt getrakteerd op bekende songs van onder andere The Nashville Cast, Lady Antebellum, Alison Krauss, Julie Miller, James Taylor en onze eigen Common Linnets / Ilse DeLange maar ook minder bekende juweeltjes brengen de toehoorders in vervoering. Natuurlijk ontbreken meezingers als You’ve Got A Friend en 9 to 5 niet!

Deze country muzikanten hebben allen hun muzikale sporen ruimschoots verdiend en laten horen -en zien-, dat countrymuziek van alle tijden is! Met aansprekende arrangementen en ijzersterke solisten, is TempleBar een onmisbare show voor de ware muziekliefhebber. TempleBar staat met haar unieke songlist garant voor de juiste sfeer op iedere gelegenheid. Met hun uitgekiende instrumentarium, arrangementen en 3-stemmige zang zorgen ze voor de optimale mix van energie, plezier, inspiratie en ontroering. TempleBar speelt zowel akoestisch als versterkt.